Керуюча партнерка АО «Юріс Феррум» - тренер команди призерів IV National Intellectual Property Law Moot Court Competition

Керуюча партнерка АО «Юріс Феррум» - тренер команди призерів IV National Intellectual Property Law Moot Court Competition

25-26 листопада пройшли ІV Національні судові змагання з права інтелектуальної власності. 

команда призерів V National Anticorruption Moot Court Competition (ELSA Kyiv)

Це студентські змагання, які проводяться ELSA Kyiv.

Було майже справжнє судове засідання, з трьома суддями, головуючим, позивачами та відповідачами. 

За останніх двох грали команди-учасники, залежно від результатів жеребкування. 

Гніздовська Ганна, керуючий партнер АО «Юріс Феррум», – випускниця ЕПФ ОНУ ім. І.І. Мечникова, тому тренує команди рідного факультету у різних студентських змаганнях. 

Цього разу її команда, «Jus Arte», у складі студентів-правознавців ІІІ курсу Дмитра Балабана та Дар’ї Степанової, посіла друге місце на муткорті. 

Ми намагалися рахувати, скільки раз вони грали за позивачів, а скільки – за відповідачів. Але змагання були такі насичені, що на півфіналі ми збилися та вирішили просто вболівати. 

Тому вітаємо команду у складі Дмитра Балабана і Дар’ї Степанової, а також їх тренера, Гніздовську Ганну з призовим місцем. Знаємо, що підготовка проходила у стислий термін, але вони це зробили. 

Бажаємо добре виспатись та трошки спочити на лаврах, бо коли ж, як не зараз. 

П.С. Насправді, бажаємо і далі приймати участь у змаганнях та посідати призові місця. Бо просто почивати на лаврах, на нашу думку, трішки нудно.